Pilates Mama + Bebe

pilatesmana mama bebe

 

 

 

 

 

 

 

 

VEZI GALERIE IMAGINI >>

O metoda ușoara de a reveni după sarcină este programul de Pilates dupa nastere cu bebe. Indiferent dacă ai născut natural sau cu cezariană, exercițiile de Pilates ajută corpul, pe parcursul întregii sesiuni de 60 de minute, să crească nivelul energiei, să tonifieze și formeze brațele, coapsele, zona dorsală și mușchii abdominali. Totodata, acesta imbunătățeste stabilitatea coloanei și arde calorii.La curs participa mama impreuna cu bebe!

Pilates reprezintă un sistem de exerciții fizice dezvoltat la începutul secolului 20 de către Joseph Pilates în Germania. Metoda Contrology este numită de Pilates, aceasta folosește mintea pentru controlarea musculaturii.

Exercițiile Pilates învață conștientizarea respirației și a poziției coloanei și țintesc întărirea mușchilor torsieri profunzi. Pilates reprezinta un sistem inovativ de exerciții pentru minte și trup, care te ajută să conștientizezi corpul, sa ai o postură corectă prin mișcări aparent fără efort, grațioase.

Sistemul de exercitii Pilates intărește fără a genera masă, creând un corp alungit, tonifiat si coapse suple cu abdomen plat, si poate chiar să ajute în alinarea durerilor de spate.

-        Inscrierile se pot face la numarul de telefon: 0743 226 996.

-        Cu un mesaj pe FACEBOOK Victoria Dance Studio

-        Sau un e-mail aici: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Victoria Dance Studio

logo victoria dance studio

Contact

Victoria Dance Studio

Adresa: Calea Victoriei nr. 206
(în apropiere de Piața Victoriei)

vis-a-vis de Starbucks

Telefon: 0743.226.996

Email:
contact@victoriadancestudio.ro
victoria@victoriadancestudio.ro
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata-Duminica: 9.00 - 15.00