Cursuri de vara

1. Modul de vara pentru copii

Pentru ca în perioada verii, copiii nostri au un program special – cu multe vacante, aventuri si distractii – va oferim optiunea de a alege:


Abonament pentru 4 sedinte – 150 lei
Abonament pentru 8 sedinte – 280 lei


Sedintele se pot programa doar in perioada programului de vara – 18 iunie – 28 septembrie

2. Tabere urbane de creatie si dans

In cadrul acestora, copiii vor parcurge ziua facand miscare, desen si modelaj, balet, dans classic, modern, jazz, flamenco, streetdance, de character. In concluzie, vor face creatie, se vor bucura impreuna si vor interactiona, legand prietenii si dezvoltandu-si spiritul social. Participantii vor avea parte de mese sanatoase, introduse in momente esentiale.

Activitatile sunt organizate in cadrul unui program adaptat dorintelor celor mici, astfel incat sa transforme vacanța de vară în București, într-o tabără urbană prelungită, cu distractie, dezvoltare personala și descoperiri.

In Tabara Urbana „”, copiii vor fi îndrumați de către instructori, persoane cu experiență, care folosesc tehnici moderne și inovatoare de învățare, pentru ca fiecare sa se bucure in felul sau.

Tabara urbana:  25-29 iunie / 23-27 iulie / 3-7 septembrie, taxa 650lei/tabara sau 150lei/zi

3. Ateliere creative pentru copii

Atelierele creative presupun urmatoarele activitati: craft ballerina, crearea propriului tutu, pictura abstracta in culori acrilice, incursiune in tehnica ebru "pictura pe apa", curs de bijuterie pentru copii, obiecte decorative din carton, decoratiuni creative pentru casa, pictura pe ceramica , origami realizate impreuna, intr-un cadru primitor si relaxat, in care micutii sa interactioneze si sa ramana cu un sentiment de implinire, in urma propriilor creatii.

Taxa: 50lei/atelier.

4. Workshop-uri

Workshop-urile reprezinta momentele de eliberare a energiei, in urma carora va ramane satisfactia unor lucruri nou invatate, a unui timp in care copiii au reusit sa se descopere mai mult si sa fie constieni de capacitatatile propriului corp.

Astfel, in cadrul acestora, vor avea loc urmatoarele: dans contemporan, balet, dans de character, jazz, flamenco, streetdance etc.

Taxa: 50lei/Workshop.

VICTORIA DANCE STUDIO

  • dummy Piata Victoriei - Calea Victoriei 206 (în apropiere de Piața Victoriei) vis-a-vis de Starbucks

  • dummy Piata Universitatii - Bulevard Hristo Botev 1, et. 2, Bucuresti

  • dummy 0743 226 996

  • dummy contact@victoriadancestudio.ro

Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail pentru a primi ultimele noutati!

program

Luni - Vineri: 10.00 - 21.00

Sambata-Duminica: 9.00 - 15.00

Sala Victoriei Sala Unirii