Pentru parinti

Psihologia copilului

“Maretia personalitatii umane incepe din momentul nasterii.” Copilul este cel ce reuseste sa schimbe lumea din jurul lui. Adultii devin responsabili si exemple importante pt copil. Tot timpul vom descoperi ce lucruri frumoase poate face copilul.

 

Echilibrul psihologic este la fel de important ca si cel fizic.

“Copilul este inzestrat cu puteri necunoscute care ne pot calauzi spre un viitor stralucit.”

Sarcina profesorului este sa aranjeze o serie de motive special pentru copii. Cea mai importanta perioada a vietii este de la nastere pana la varsta de sase ani. Pentru ca atunci este timpul cand se formeaza inteligenta omului, unealta lui cea mai valoroasa si totalitatea complete a puterilor psihice.

Omul nu aduce cu el in lume nici o abilitate si totusi talentul sau in invatarea miscarilor este de neintrecut. El poate dobandi cele mai variate miscari imaginabile: cele ale mersterului artisan, ale acrobatului, dansatorului, muzicianului si ale campionilor din multe ramuri ale sportului. Dar nici una din acestea nu vine doar dintr-o simpla maturizare a organelor miscarii. Totdeauna este o experienta in actiune; de practica, cu alte cuvinte, de educatie.

Fiecare persoana este autorul propriilor ei deprinderi, desi constitutia fizica cu care poneste este aceeasi. Omul insusi este cel care realizeaza propria perfectionare.

VICTORIA DANCE STUDIO

  • dummy Piata Victoriei - Calea Victoriei 206 (în apropiere de Piața Victoriei) vis-a-vis de Starbucks

  • dummy Piata Universitatii - Bulevard Hristo Botev 1, et. 2, Bucuresti

  • dummy 0743 226 996

  • dummy contact@victoriadancestudio.ro

Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail pentru a primi ultimele noutati!

program

Luni - Vineri: 10.00 - 21.00

Sambata-Duminica: 9.00 - 15.00

Sala Victoriei Sala Unirii