Dans Contemporan

Cursuri de dans contemporan pentru copii de la 7 ani

Dansul contemporan este un stil modern de dans care poate combina trasaturi din mai multe genuri: dansul modern, hip-hop, coregrafia clasica și jazz.

Ce este specific dansului contemporan sunt flexibilitatea, conexiunea dintre corp si minte prin miscari fluide, cu accent pe improvizatie si versatilitate, spre deosebire de stilul traditional pecum baletul. Deasemenea, cursantii sunt incurajati sa isi exploreze emotiile in timpul dansului, prin miscari ce depasesc barierele traditionale.

Prin ce se distinge dansul contemporan? 

- Mai multă improvizatie si libertate

- Se danseaza descult

- Parterre (lucru pe podea)

Deasemenea se diferentiaza de alte stiluri de dans prin alternanta miscarilor cu opriri bruste, relaxare, sau uneori dansatorul cade pe podea. Insa totul are loc dupa o logica, o coregrafie, deoarece se urmareste exprimarea unei stari, a unor emotii.

Se poate combina uneori si cu tehnici de improvizatie, arte martiale sau yoga.

Fiecare dansator poate da o interpretare diferita dansului sau miscarilor pe care le face, de aceea incadrarea dansului contemporan in niste tipare este greu de facut.

Te invitam sa ne scrii la contact@victoriadancestudio.ro pentru a afla mai multe detalii si pentru a stabili impreuna o programare pentru copilul tau.

La sfarsitul modulelor 1 si 3, copiii vor sustine o reprezentatie pe scena unui teatru sau intr-o sala de spectacole. La finalul modulului 2 vom avea o lectie deschisa la care pot participa parintii.

Cursuri de Balet si Dans by Victoria

Inscrie-te acum la cursul dorit!

VICTORIA DANCE STUDIO

  • Piata Victoriei - Calea Victoriei 206, etajul 1, Bucuresti (in apropiere de Piata Victoriei, vis-a-vis de Starbucks)

  • Piata Universitatii - Bulevard Hristo Botev 1, etajul 2, Bucuresti

  • 0743 226 996

  • contact@victoriadancestudio.ro

Program

Luni - Vineri: 10.00 - 21.00

Sambata-Duminica: 9.00 - 15.00 

Feedback

Pararea ta este importanta pentru noi. Te invitam sa ne trimiti un email cu impresiile sau sugestiile tale. Iti multumim!

Trimite feedback-ul tau!

Sala Victoriei Sala Universitate

 

Newsletter

Fii la curent cu ultimele Noutati de la Victoria Dance Studio!

Parteneri