Balet copii

Cursurile de balet pentru copii sunt organizate în module cu 3 luni de predare. La sfărșitul modulului I, copiii vor susține o lecție deschisă, iar la sfărșitul modulului III, vor susține un spectacol pe scena unui teatru.

În cadrul fiecarei grupe, copiii primesc roluri pentru spectacolul de sfărșit de an. Din acest motiv, este esential ca programul fiecarei grupe să fie respectat. Păstrând aceeași grupă, copiilor le este mai usor să repete rolul în spectacol și să construiască prietenii și relații cu aceiași colegi.

Structura este foarte importantă pentru crearea unei atmosfere de încredere fără anxietati sociale și pentru dezvoltarea copiilor. Ne dorim să accesăm imaginația artistică a celor mici, iar pentru acest lucru, confortul lor emoțional este foarte important.

Cursuri de balet si dans by Victoria

Inscriere ACUM la cursul dorit

Pentru că susținem dezvoltarea creativă a copiilor, am ales să folosim muzica barocă. După cum spune domnul  Prof. Dr. Iamandescu despre efectul muzicii asupra creierului: “Muzica lui Mozart activează 99%-100% din scoarța cerebrală.

Dacă ascultăm muzica barocă, neuronii capătă un ritm de activitate ciclică între 8 si 12 cicli pe secundă, ceea ce se întamplă numai în cazul geniilor!”

VICTORIA DANCE STUDIO

  • dummy Piata Victoriei - Calea Victoriei 206 (în apropiere de Piața Victoriei) vis-a-vis de Starbucks

  • dummy Piata Universitatii - Bulevard Hristo Botev 1, et. 2, Bucuresti

  • dummy 0743 226 996

  • dummy contact@victoriadancestudio.ro

Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail pentru a primi ultimele noutati!

program

Luni - Vineri: 10.00 - 21.00

Sambata-Duminica: 9.00 - 15.00

Sala Victoriei Sala Unirii