Pilates mama si bebe

Psihologia copilului - “Măreția personalității umane începe din momentul nașterii.”

Copilul este cel ce reușește să schimbe lumea din jurul lui. Adulții devin responsabili și exemple importante pentru copil. Întotdeauna putem descoperi ce lucruri noi și frumoase poate face copilul.

Echilibrul psihologic este la fel de important ca și cel fizic. - “Copilul este înzestrat cu puteri necunoscute care ne pot călăuzi spre un viitor strălucit.”

Sarcina profesorului este să aranjeze o serie de metode noi, special adaptate pentru copii. Cea mai importantă perioada a vieții, este de la naștere până la vârsta de șase ani. Pentru că atunci este timpul când se formează inteligența copilului, unealta lui cea mai valoroasă și totalitatea puterilor psihice.

Cursuri de balet si dans by Victoria

Inscriere ACUM la cursul dorit

Omul nu aduce cu el în lume nici o abilitate și totusi talentul sau în învățarea mișcărilor este de neîntrecut. El poate dobândi cele mai variate mișcări imaginabile: cele ale meșterului artisan, ale acrobatului, dansatorului, muzicianului și ale campionilor din multe ramuri ale sportului. Dar nici una din acestea nu vine doar dintr-o simplă maturizare a organelor mișcării. Întotdeauna este o experiență în acțiune: de practică, de educație.

Fiecare persoană este autorul propriilor ei deprinderi, deși constituția fizică cu care ponește este aceeași. Omul însuși este cel care realizează propria perfecționare.

VICTORIA DANCE STUDIO

  • dummy Piata Victoriei - Calea Victoriei 206 (în apropiere de Piața Victoriei) vis-a-vis de Starbucks

  • dummy Piata Universitatii - Bulevard Hristo Botev 1, et. 2, Bucuresti

  • dummy 0743 226 996

  • dummy contact@victoriadancestudio.ro

Newsletter

Inscrie-te cu adresa de mail pentru a primi ultimele noutati!

program

Luni - Vineri: 10.00 - 21.00

Sambata-Duminica: 9.00 - 15.00

Sala Victoriei Sala Unirii